yrityksille ja yhteisöille
kotisivut

Yritykselle verkkosivusto on tärkeä markkinoinnin väline.
Vastaamme sivuston teknisestä suunnittelusta, ylläpidosta sekä toteutuksesta.
Suuri tai pieni projekti, laadukkaat työkalumme auttavat kotisivujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Verkkosivut ovat tärkeä linkki yrityksesi ja asiakkaasi välillä.

Meillä on laaja osaaminen moderneista avoimen lähdekoodin järjestelmistä. Tarjoamme sivustoosi helppokäyttöisen käyttöliittymän jolla päivitys on helppoa ja tietoturva on kunnossa.
Olemme rakentaneet satoja internet-sivustoja, verkkokauppoja sekä yritysilmeistä suomalaisille yrityksille yli 15 vuoden ajan.

Skaalautuminen ja optimointi

Asiakkaidemme verkkosivut tuotetaan aina huomioiden eri päätelaitteiden vaatimukset, ne skaalaantuvat automaattisesti pöytätietokoneisiin, kannettaviin, tabletteihin ja puhelimiin.

Kaikille toteuttamillemme verkkosivuille teemme ns. perusoptimoinnin. Tällöin sivusto tehdään hakukoneiden suositusten mukaisesti mikä edesauttaa sitä nousemaan luonnollisissa hakutuloksissa. Oikeanlainen tekninen toteutus saa kotisivut myös löytymään hakukoneista tärkeimmillä hakusanoilla.

Verkkosivujen ylläpito

Verkkopalvelun sisältömateriaalin ylläpito on erittäin tärkeää, siksi luotamme käyttäjäystävällisiin järjestelmiin joiden avulla asiakas voi helposti itse ylläpitää palvelun sisältömateriaalia.
Käytämme järjestelmiä joissa panostetaan tietoturvaaan, monipuoliseen laajennettavuuteen ilman erillisiä asennettavia moduleita sekä latausnopeuteen.

Huomioi myös

Sivuston suojaaminen HTTPS-protokollan avulla

HTTPS (Hypertext Transport Protocol Secure) on verkkoviestintäprotokolla, joka suojaa käyttäjiesi tietojen eheyttä ja luottamuksellisuutta käyttäjän tietokoneen ja sivustosi välillä. Kun käyttäjä syöttää esimerkiksi tietoja sivustosi lomakkeeseen tilatakseen päivityksiä tai ostaakseen tuotteen, turvallinen sivusto suojaa käyttäjän henkilökohtaisia tietoja ja varmistaa, että käyttäjä viestii sivuston valtuutetun omistajan kanssa. Käyttäjät odottavat saavansa turvallisen verkkokäyttökokemuksen, kun he antavat tietoja verkkosivuston kautta.

Hakutuloksiin salauksella on myös positiivinen vaikutus, Google on mm. todennut, että SSL-salausta käyttävät verkkopalvelut huomioidaan laskettaessa sivujen sijoituksia sen tulossivuilla.

Suosittelemme käyttämään HTTPS:ää käyttäjien ja verkkosivustosi välisen yhteyden suojaamiseksi.

Ota yhteyttä

Asiakkaitamme