Molentum Oy

Hakukoneoptimointi tulosperusteisesti

Maksat vain niiltä päiviltä kun luonnolliset hakusanasi on Googlen etusivulla! Reilua - eikö totta?

Kaikki sivustomme tuotetaan responsiivisena sekä hakukoneoptimoituna. Sivustot toimivat luotettavasti huomioiden eri päälaitteiden vaatimukset.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa verkkosivuston optimoimista sekä sivuston käyttäjiä että hakukoneita varten. Hakukoneoptimoinnilla tähdätään verkkosivuston parhaaseen mahdolliseen hakukonenäkyvyyteen, jolloin sivuston tarjoama palvelu tai tuote myös yleensä myy paremmin.

Hakukoneoptimointiprosessissa etsitään yrityksen liiketoiminnalle keskeiset ja tuottavat hakusanat. Verkkosivusto optimoidaan palvelemaan näillä relevanteilla ja suosituilla avainsanoilla hakuja tekeviä käyttäjiä mahdollisimman hyvin. Samalla otetaan huomioon hakukoneen tarpeet ja painotukset.

Hakukoneoptimointi tulosperusteisesti

Maksat vain niiltä päiviltä kun luonnolliset hakusanasi on Googlen etusivulla! Reilua - eikö totta?

Meistä hyvä kumppanuus lähtee siitä, että riskiä otetaan yhdessä ja tuloksia jaetaan vasta kun niitä on. Haluamme nyt tarjota tämän mallin myös hakukoneoptimoinnin (SEO) saralla asiakkaillemme. Tämä markkinoilla täysin poikkeava tapa tarjoaa sinulle riskittömän tavan parantaa yrityksesi näkyvyyttä merkittävästi.

Maksat vasta kun tuloksia syntyy.

1. Sopimus
Ensiksi sovitaan yhdessä sopivat hakusanat, joiden näkyvyyden parantamisesta tehdään sopimus. Hakusanoja tulee olla minimissään kaksi.

2. Optimointi
Me ja kumppanimme tekevät optimointityötä sivustollesi. Tarpeen mukaan tehdään muutostöitä.

3. Seuranta
Orgaaninen hakukonelöydettävyys ei parane hetkessä. Joskus tämä vie aikaa useamman kuukauden.

4. Ylläpito
Kun saavutetut tulokset on saatu aikaa, alkaa ylläpidon vaihe, jossa varmistetaan, että hakusanasi pysyvät Googlen etusivulla. Tarpeen mukaan voidaan mukaan ottaa myös lisää hakusanoja.

Kysy lisää!

Molentum Oy - Myynti
Mika Lähteenmäki
0400 449 449

Ota yhteyttä