Molentum Oy | Joensuu

Kotisivut yritykselle tai urheiluseuralle

Suuri tai pieni projekti, laadukkaat työkalumme auttavat kotisivujen suunnittelussa.
Vastaamme sivuston teknisestä suunnittelusta, ylläpidosta sekä toteutuksesta.
Urheilualustamme soveltuu sekä juniori-että edustusjoukkueille.

Verkkosivusto on tärkeä linkki yrityksesi ja asiakkaasi välillä.

Verkkosivusto on tärkeä markkinoinnin väline, oli kyseessä sitten yritys, yhdistys tai urheiluseura. Yhä useampi asiakkaistasi etsii tietoa internetin välityksellä. Kotisivut ovat yrityksesi kotisatama josta asiakkaasi löytää luotettavasti yrityksesi tiedot, palvelut ja yhteydenottotavat.

Meillä on laaja osaaminen nykyaikaisista avoimen lähdekoodin järjestelmistä. Tarjoamme sivustoosi helppokäyttöisen käyttöliittymän jolla päivitys on helppoa ja tietoturva on kunnossa.
Olemme rakentaneet satoja sivustoja, verkkokauppoja sekä yritysilmeitä suomalaisille yrityksille yli 20 vuoden ajan.

Ota yhteyttä!

Skaalautuminen ja optimointi

Asiakkaidemme verkkosivut tuotetaan aina huomioiden eri päätelaitteiden vaatimukset, ne skaalaantuvat automaattisesti pöytätietokoneisiin, kannettaviin, tabletteihin ja puhelimiin.

Kaikille toteuttamillemme verkkosivuille teemme perusoptimoinnin, sivusto rakennetaan hakukoneiden suositusten mukaisesti mikä edesauttaa sitä nousemaan luonnollisissa hakutuloksissa. Oikeanlainen tekninen toteutus saa kotisivut myös löytymään hakukoneista tärkeimmillä hakusanoilla.

Verkkosivujen päivittäminen

Verkkopalvelun sisältömateriaalin ylläpito on erittäin tärkeää, siksi luotamme käyttäjäystävällisiin järjestelmiin joiden avulla asiakas voi helposti itse ylläpitää palvelun sisältömateriaalia.
Käytämme järjestelmiä joissa panostetaan tietoturvaan, monipuoliseen laajennettavuuteen sekä latausnopeuteen.

Kotisivut urheiluseuralle

Urheilualustamme soveltuu sekä juniori-että edustusjoukkueille.
Järjestelmä on helppokäyttöinen, päivitys on nopeaa ja selkeää.

Alustaa on toimintojen osalta suunniteltu yhdessä eri urheiluseurojen kanssa ja painopisteenä sivustossa päivittämisen helppous ja nopeus.
Sivustojen sisältö on pitkälti automatisoitu, mm. ottelut sekä tilastot tuodaan suoraan tulospalvelusta sivustolle, sosiaalinen media sekä erilaiset videokanavat on myös helppo automatisoida sivuston sisältöön.
Kuvien lisäys, kalenterit, pelaajakortit, verkkokaupan tuotteet, pelaajaäänestykset sekä aitiovaraukset siirtyvät sivulle käden käänteessä olitpa sitten vasta-alkaja tai jo pidemmälle ehtinyt sivustopäivittäjä.

Urheilualustamme on käytössä mm. seuraavilla seuroilla:

Kysy lisää!

Mika Lähteenmäki
[email protected]
0400 273 150

Annika Toivonen
[email protected]
040 742 6515

Ota yhteyttä

Referenssit