Molentum Oy

Kotisivut yritykselle tai urheiluseuralle

Suuri tai pieni projekti, laadukkaat työkalumme auttavat kotisivujen suunnittelussa. Vastaamme sivuston teknisestä suunnittelusta, ylläpidosta sekä toteutuksesta. Urheilualustamme soveltuu sekä juniori-että edustusjoukkueille.

Verkkosivuratkaisut yrityksille - Molentum Business

Tuotamme täyden palvelun verkkosivuratkaisuja yrityksille, sisältäen sivuston teknisen suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon.
Räätälöimme verkkosivusi vastaamaan täydellisesti liiketoimintasi tarpeita.

Ota yhteyttä!

Skaalautuvuus ja hakukoneoptimointi

Huolehdimme että verkkosivustosi toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla - tietokoneista mobiililaitteisiin. Hakukoneoptimointi (SEO); rakennamme sivustosi hakukoneiden suositusten mukaisesti, mikä auttaa sivustoasi nousemaan hakutuloksissa ja parantamaan näkyvyyttäsi tärkeimmillä hakusanoilla.

Verkkosivujen päivittäminen

Verkkopalvelun sisältömateriaalin ylläpito on erittäin tärkeää, siksi luotamme käyttäjäystävällisiin järjestelmiin joiden avulla asiakas voi helposti itse ylläpitää palvelun sisältömateriaalia.
Käytämme järjestelmiä joissa panostetaan tietoturvaan, monipuoliseen laajennettavuuteen sekä latausnopeuteen.

Kotisivut urheiluseuralle - Molentum Sport

Tehosta seurasi näkyvyyttä!

Alustamme on räätälöity juuri urheiluseurojen tarpeisiin, olipa kyseessä sitten juniori-tai edustusjoukkue.

Helppokäyttöisyys ja nopeus avainasemassa:
Kehitämme järjestelmäämme yhteistyössä eri urheiluseurojen kanssa, mikä takaa käyttökokemuksen, jossa päivitykset sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Järjestelmämme on suunniteltu siten, että se tekee sivuston ylläpidosta yksinkertaista – jopa täydellisille aloittelijoille.

Automaatio tehostaa toimintaa :
Sivustomme automaatio säästää aikaa ja vaivaa. Ottelutulokset ja tilastot päivittyvät suoraan tulospalveluista, sosiaalisen median feedit ja videot integroituvat saumattomasti, ja kuvat sekä tapahtumat päivittyvät käden käänteessä. Lisäksi pelaajakortit, pelaajaäänestykset, verkkokaupan tuotteet ja aitiovaraukset ovat helposti hallinnoitavissa.

Urheilualustamme on käytössä mm. seuraavilla seuroilla:

Kysy lisää!

Mika Lähteenmäki
[email protected]
0400 273 150

Annika Toivonen
[email protected]
040 742 6515

Ota yhteyttä

Referenssit