Molentum Oy | kotisivut yrityksille | Woocommerce verkkokaupat
16.11.2022

Sieltä se festarikesäkin lähestyy... Näin tekee myös Smugglerrok 2023 joka palaa juurilleen elokuun alkuun mitä parhaimpaan aikaan!

Liput myynnissä, kurkkaa tarkemmin Smugglerrokin sivuilta!

smugglerrok.fi

Sivuston ilme ja toteutus:
Molentum Oy

Yhteistyössä:
United festivals Oy

United Festivals muodostui, kun kolme vahvaa Varsinais-Suomalaista festivaalia yhdisti voimansa vuonna 2020. Down By The Laiturin, Karjurockin ja SmugglerRokin järjestäjät tutustuivat toisiinsa vuosien varrella vieraillessaan toistensa tapahtumissa. Ajan saatossa he miettivät, että yhdistämällä voimansa heillä olisi isommat hartiat kehittää toimintojaan ja luoda uutta. Kolmea alkuperäistä tapahtumaa on tarkoitus kehittää entisestään ja rinnalle tullaan järjestämään uusia festivaaleja, tapahtumia ja konsertteja koti- ja ulkomaisten artistien siivittämänä. Ensimmäinen uusi ja yhteinen festivaali on Naantali Sunfest, joka järjestettiin vuoden 2020 elokuussa Naantalissa. Sunfest oli heti menestys ja sillä on selkeä kehitystavoite.

Vuonna 2019 ja 2022 yli 50 000 kävijää juhli kolmikon yhteisillä festivaaleilla. Vuonna 2023 odotamme, että tapahtumissamme käy yli 100 000 kävijää.